Onsdag 22:a juni

Tjallå!

ska om bara en stund göra mig i ordning för att lägga mig. Gud, det var skönt att prata med en massa goa vänner idag. Två av mina närmaste på jobbet som jag prata mest med träffade jag idag. Sedan så ringde två andra av mina goa vänner. Skoj.  Eller nja en ringde, den andra skicka mess om att JAG skulle ringa (haha). Sedan på väg hem från jobbet träffade jag en rolig, skojig vän. Messat en massa knasbollar också. Skojig kompisar!

Aja, men idag så har jag haft ett möte på jobbet och sedan ska jag få nya arbetsuppgifter när jag kommer tillbaka efter semestern. Det har jag lite blandade känslor om, men vi får se hur det går. Kan berätta längre fram. Ja och sedan så har jag ändå haft en skoj kväll. Skrattat en massa idag faktiskt. Imorgon måste jag in lite tidigare till jobbet eftersom jag har en del att göra innan jag går nämligen. Usch, sedan så har jag även utbildning. Obligatoriskt. Fan alltså. Ursäkta, men jag har verkligen saker att göra innan jag går på semester. Fick yttligare en sak att göra innan semestern idag. Fan allt ska vara klart till på fredag. Då jag också ska göra uppgifter inför midsommarafton. Faaaaan.. Ursäkta ordvalet, men det går under skinnet på mig..

Jaa, men så är det.! Ska inte skriva mer. Måste sova. För imorgon blir det en lång dag vet ni. Så ni får ha en fortsatt trevlig onsdag..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0