Söndag 13:e juni

God morgon, god morgon.!

Sovit gott?! Det har iallafall jag gjort må jag säga. Sov ju hos min andra familj i natt.. hehe. Hängde med min "lillasyster" igår kväll ju. Vi hade så mysigt. Kollade på fotboll och sedan blev det film. Det kändes skönt med lite avkoppling måste jag få erkänna. Nu har jag lyssnat på en hemsk fågel som kvittrat sedan typ kl.06.00 imorse. Jag förstår inte hur dem står ut med den. Förlåt mig, men jag blev glad när min fågel dog. Då slapp jag ljudet varje morgon och ibland på natten. Den fick faktiskt en fin begravning ändå.

Hahaha, jag som typ har fågelfobi var ägare till en egen. Knappt jag tror det själv. Aja, jag har okuperat min fina väns säng här. Smet ut och kika i soffan och där lät jag henne sova. Men vadå, kvinnan kom hem mitt i natten ju. Jag ville inte sova på soffan själv därute. Skulle ju bli as rädd om hon dök upp mitt i natten och klampade in.

Aja, ska inte vara här så länge till. Måste hem för idag ska vi ut till storebror på ett litet kort besök. Senare ikväll ska jag och pappa bestämma ett datum då han bokar mina biljetter upp till dalarna då det blir semester. Ska upp en sväng med familjen (pappas sida). Känner att det behövs nämligen. Saknar mitt älskade landställe.

Nej nu ska jag snart ut och väcka G. Hon sover som en stock. Måste kika om R är vaken också. Ha en fin morgon!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0