Tisdag 8:e juni

Hej på er!

Det är en grej som är ganska komiskt. Eller ja, på sätt och vis. Jag har den turen att min granne under mig gillar R&B musik. Tidigare idag så satte jag mig på balkongen för att käka "dagens enklaste" lunch, Nudlar. Lat?! Hmm, kanske lite. Hur som helst. När jag satt ute på balkongen så hörde jag en låt jag inte kunde släppa. Han (min granne - en gammal arbetskompis brorsa) spelade iallafall låten två gånger. Först när jag precis satte mig där ute och sedan när jag precis skulle in. I mellan åt kom lite Akon låtar, Beyonce feat.R.Kelly etc.  Men just den här låten kan jag verkligen inte släppa. Irriterande.



Passade även på att sola lite också. Idag skulle jag ju ha träffat min bror, men eftersom det blev så sent vi skulle träffas och jag hade legat i sängen hela dagen så sket vi i att träffas. Jag var verkligen helt slut efter helgen. Jennifer är snäll och muntrar upp mig via skype.

Väntar just nu på att mamma ska komma hem. Sedan så tänkte jag kila ner till affären och handla lite. Men nu ska jag prata lite med storebror som precis ringde och fortsätta skypa med J. Hörs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0