Torsdag 3:e juni

Tjenare!

Ja, ni. Kanon väder och mysigt det var idag. Så dum som jag var så tog jag på mig allt för mycket kläder så jag höll på att svettas ihjäl. Började nästan smälta som choklad. Satte på mig svarta leggins, svart linne och en kofta på det. Ganska korkat?! Jag vet. Men annars var faktiskt skönt. Bytte om sedan.

Aja, men igår så var det en väldigt kul dag. Efter jobbet så drog jag till Liljeholmens centrum och fikade med en arbetskompis, Theres. Hon väntade på sin tid hos sjukgymnasten och jag på att Gisela skulle dyka upp med lillasyster sin. Sedan drog vi och växlade pengar från pund till kronor. Så det är över.



Idag så har jag bråkat med min dator. Men höjd punkten av dagen var att jag fick överlämna mina presenter till Noelia. Hahaha, jag tror hon är rädd för Simba. Han som var så söt. Hon knuffade tillbaka honom i kartongen hela tiden.. haha..







Hon tyckte nog mer om presentkartongen än om själva presenterna. Hahaha, hon är allt för söt. Vi hängde idag jag, Malin och Noelia. Mötte sedan upp moster Frida. Drog och käkade. Sedan gick jag hem och skulle byta om och duscha lite snabbt för att sedan dra iväg igen för att möta upp Marie. Men det hände en sak precis när vi var båda var på väg. Så vi skjuter upp det till nästa vecka istället. Vissa saker här i livet är viktigare och då behövs aldrig någon ursäkt.

Jag blev så glad ikväll för en annan sak. Fick veta att min goaste, käraste, snällaste och närmaste vän kanske, kanske, kanske kommer hem redan tidigare nästa vecka. Hur bra och roligt är inte det???!! Underbart.


Me and my sweet friend i väntan på vår lyxfrukost första morgonen i London..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0