Fredag 19:e mars

God kväll!

Lat av mig idag och är dock orsaken till att jag inte skrivit något tidigare. Blev sms terrad imorse. En arbetskompis var desperat och ville byta pass med mig nästa vecka så jag tackade ja. Nästa vecka blir dock en väldigt, väldigt tuff vecka för mig. Kommer jobba varenda dag. Är inte ledig förrän den 30:e mars. Usch, fattar inte att jag gör detta. Men det är pengar.

Mötte som sagt upp brorsan idag för lunch inne i stan. Vi åt på vårt favorit ställe som vi inte varit på sedan vår farbror var här i Stockholm på besök, men vi hade trevligt. Snackade en massa skit. Juste måste betala brorsan för tvålen. Viktigt att jag inte glömmer det. Hur som helst så passade jag även på att shoppa på mig lite annat idag. En ny väska (eftersom min andra börjar..hmm.. tappa skin?), en ny fin jacka och en kofta.



Bror min fick också lite handlat. Han köpte lite byxor han behövde och han överraskade mig när han köpte beige/vita byxor. Inte likt honom, men det var vågat. Vi kikade på en massa grejer. Själv är jag egentligen på jakt efter ett par gummistövlar med tanke på att det lära säkert vara blött ett bra tag framåt. Har lite affärer jag kikat på, men vi får se.

Nu ikväll har jag tagit det lugnt. Umgåtts en del med mamma. Vi kikade Let's Dance och sedan kollade en film på 5:an. Imorgon ska jag försöka få mig en promenad oavsett väder. Känner att jag behöver bara komma ut och promenera lite. Får se om jag träffar en kompis också om denna människa kan höra av sig någon gång.!! :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0