Green Zone

Barcelona mot Valencia, 0-0. Har inte kikat så länge. Första halvlek är nyligen slut. Ska se den andra istället. Åh, jag måste bara säga att Green Zone filmen var en jätte-jättebra film. Den handlade mycket om kriget i Irak, varför är amerikanska soldaterna egentligen där?! Vissa vet, men jag själv som inte är insatt i det hela så mycket fick veta lite mer efter den här filmen. Man ska nog bara se den filmen en gång. Det räcker tycker jag eftersom det är ett budskap i filmen samt en annan sida av hela historien. Bra skådespelare fanns med också bl. Matt Damon. En av orsakerna till varför jag ville se filmen.

Ja, det blev ingen träning. Ont om tid och en massa andra orsaker. Fast jag fick en väldigt trevlig kväll med mina bröder. Dem är helt underbara. Skämtar, vi bråkar och har bara skoj. Lillebror tog med goda kakor som far vår hade bakat. Mums. Dem är så goda. Det är tur att det inte så många. Så jag har ätit 3 av 6. Ska spara resten nu. Pappa är grym på att baka, ja och laga mat såklart.



Ja, imorgon var det dags för jobb igen då. Det blir kort dag, skönt. Känner att jag vill hitta på något skoj. Får se. Hoppas det blir fint väder. Kanske tar en promenad. Men men.. Nej, tänkte kika på matchen. Den har hållit på nu i 10 min. Ska fortsätta titta..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0