Måndag 8:e mars

God eftermiddag! Ja, just nu är jag inte glad. Strömavbrott hos oss. Fan hela området här är ned släckt, jobbigt nog och det är trist. Sedan vet man ju inte heller när det kommer tillbaka igen. Blir lite smått irriterad över det. Så här stod det när jag kikade på internet.



Klockan 18.00 liksom. Fan. det är långt kvar tills dess. Eller haha, ja okej om mindre än en timme ungefär. Men ändå. Ja, pratade med mamma nyss. Hon ska få ringa och klaga när hon kommer hem. Grejen är ju att vi bor ganska högt upp och när hon kommer sedan så måste jag ner och möta henne med ficklampa så hon hittar hem. TUR att det är ljust ute nu. Annars hade det varit jobbigt. Okej ska inte tjata om detta nu. Blir bara irriterad.

Ja, inatt var det Oscarsgalan. Spelade in den och höll precis på att kika på den innan allt slocknade ner här. Fina klääningar var det. Hittade nog några jag tyckte var mer finare andra. Men ja, jag såg ju faktiskt lite imorse också och då var det ett uppträdande som höll på att framföras av en massa dansare och ni kan ju gissa vilket?! Just precis. Dansaren från So You Think You Can Dance var med. Faktiskt, det var lite kul och se.

Jaja, mamma kom precis. Fick hjälp av grannen med lyset upp för trappen. Skriver igen senare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0