Mary Kay

Nu har jag kikat klart på The Bourne Ultimatum också. Åh, dessa filmer är ju så bra. Absolut ett av dem bästa köpen av filmer jag någonsin har gjort. Hur som helst, jag ska snabbt och kort berätta lite om Mary Kay. Vad det är för något?! Har ni kanske hört talas om Aloe Vera. Det är nästan samma sak. Om ni inte vet vad det är så kan jag kort berätta att det är folk som är "egen företagare" och säljer produkter för ett viss märke. Min bror är en Aloe Vera säljare och min kompis - kompis är det för Mary Kay. Dem gör visningar och försöker då sälja produkter. Visserligen är det bra produkter och dem som säljer produkterna använder själv sina egna produkter. Fast det är ganska dyrt.



Jag var nöjd med visningen och kommer längre fram vilja prova produkter. Ska endast *prova* precis som jag har gjort med Aloe Vera. Just nu brukar jag ibland köpa in tvål från Aloe Vera som jag är väldigt nöjd med. Som sagt vi får se längre fram vad jag bestämmer mig för att köpa. Men Mary Kay hade väldigt bra produkter. Det var handrengöring med en kräm till. Ansiktsrengöring med kräm till, fanns även liknande för ögonen. Sedan hade dem smink också som man kunde prova på och testa. Själv är jag inte ute efter sådant. Klarar mig med det smink jag har eftersom jag inte använder varje dag, utan kanske bara 3-4 gånger i veckan. Ibland inte alls.





Ja, nu gjorde jag allt lite reklam för Mary Kay. Inget jag tjänar på, men jag tyckte dock att det var värt att nämna. Göra lite reklam. Vet ju att det finns vissa som läser så.! :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0