Mycket på gång..

Nu har jag kollat upp vart jag ska vara på utbildning imorgon. Åh, det blir en lång dag. Kommer säkert kännas som om man sitter i skolan. Förstår dock inte varför det är en sådan lång utbildning också. Men efteråt kommer man säkert känna sig att det var värt det. Ska tydligen även köpa en bok som jag ska läsa och ha nytta av. Det är så mycket just nu att jag håller på att bli galen.

Fick förresten min lönespec. idag. Blir galen. Det fattas fortfarande pengar. Måste skälla på dem igen. Sådant blir man lite irriterad på. Sedan fick jag även ett brev från försäkringskassan, ni vet angående snön jag fick i skallen på jobbet. Inte för att det stod något speciellt. Förutom att det fått mitt arbetsskaderapport eller blankett (vad man nu kallar det). Dem hade fått den iallafall. Inget speciellt kommer iallafall hända.

Hmm, vad har mer hänt idag? Nja, inget speciellt faktiskt. Arbetet nu på kvällen gick bara bra faktiskt. Smidigt och så. Men nu fan känner jag att jag måste skärpa mig lite. Jag måste sätta igång och fundera ut vad jag vill i mitt liv. Går och drar på det hela tiden. Antar att jag är för lat samt att mitt arbete distrarherar mig så lätt. Jag får mer uppgifter och det gör att jag har för mycket att tänka på. Slängde förresten in min semesteransökan. Kommer bli HELA augusti, fy fan vad skönt det kommer att bli. Känner redan nu att jag vill ha den.

Nej, tänkte kika klart på filmen Kingdom of Heaven (som går på tv) och sedan ska jag sussa. Måste upp vid 06.30 någon gång. Men ni får ha det så bra och sov så gott!




Hemma hos bror min är det ombytta roller.. Hunden sitter i fönstret..


... och katten sitter på golvet och håller utkik. Ser så roligt ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0