Söndag 21:a mars

Tjena folket!

Hem kommen nu från Gisela. Sov över där eftersom det var någon ansiktskräm/smink-visning där idag. Igår på kvällen så fick vi ett ryck kring halv ett att vi var hungriga. Det slutade med att vi drog iväg allihopa och käkade. Kom hem ganska sent. Haha skojigt att man träffade på en gammal arbetskompis halv tre på natten. Men det gjorde jag.

Vet ni?! Jag är så irriterad på en sak. Jennifer min vän i London ringde igår och så typiskt så hade jag telefonen på ljudlös. Kollade efter en och halv timme senare och såg att hon hade ringt. Då hade jag missat hennes samtal. Trist, men hon sa att hon skulle ringa igen och den här gången så skulle jag inte ha ljudlös. Hur som helst kikade lite bilder på face"f"ook som hon har lagt upp. Hon verkar må toppen och ha det bra. Så det är ju bra! Fick även reda på att Marie drar till Egypten om en vecka. Vafan! Gisela och jag satsar på det till hösten då all kyla börja komma hit.

Okej, lite om gårdagen. Mötte upp Gisela och sedan drog vi till stan. Hon hade en jobbig baksmälla.. pobrecita! Hur som helst så strosa vi runt och kika på skor till lill bakistanten. Därefter drog vi och käka. På vägen hem så smit vi in på ICA och handlade. Då passade vi även på att köpa blommor till våra mammor. Det fick bli rosor och dem blev väldigt uppskattade (vi körde Jenni style). Hahaha.







Nu står dem här hemma fint på bordet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0