Tisdag 16:e mars

Tja!

Hoppade precis ur duschen, ska alldeles strax föna håret. Lyssnar på låten nedanför med - Teairra Mari.. hehe kan inte sluta. Ja, vet ni?! Det blev ingen träning :-( Korven Gisela skulle förlänga naglarna och grejer istället. Jag tänkte: Hmm.. SVIKARE!!!.. Nej, men jag sa att det var okej eftersom jag i stort sett somnade i hennes soffa. Tss.. Vadå?! Jag var lite sömnig bara :-P

Nej, men grejen var att efter jag hade jobbat så gick jag och köpte lite käk + frukost (till Gisela) och drog upp till henne. Där satt vi och snacka lite vad som händer i sommar. Mycket jobb satsar vi på iallafall. Sedan kika vi tv. Ellen Degeneres!! Hahaha, så jävla cool och rolig människa. Hur som helst så senare då drog hon ju då vidare och fixa naglarna någonstans vid Rådmansgatan. Orkade inte följa med eftersom jag var "mjukisklädd". Så jag smet hem istället. Fick dock en kort promenad iallafall.

Nu kom kära mor min hem. Ska väl kila iväg och snacka med henne. Berätta om mitt lilla möte med chefen. Positiva saker bara :-)

Hörs snart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0