Troja

Sitter och kikar på filmen Troja. Ååhh jag retar mig på så många saker så att jag sprängs. Sådan överdriven drama. Gillar Brad P. i denna film, men hatar Orlando B. - värsta mesen i denna film. Deras sätt att prata är så gammal modigt och nördigt. Vem kallar en människa för "vinsäck". Nääe. Retar mig alledeles för mycket i den här filmen.

Ja, kvällen på jobbet gick bra. Det blev mycket skratt. Vi hade skoj faktiskt. Det dummaste av allt var att jag glömde bort att skriva min semesteransökan. Tänkte därför nu skriva den här hemma istället och så får jag väl lämna in den på måndag då när jag ska jobba igen. Har nämligen sedan tidigare en semester/ledighets blankett med mig hem :-)

Bror min ringde på kvällen, påminde om vår överrenskommelse imorgon. Ska käka lunch kring 13-14.00 tiden och då ska han samtidigt lämna över Aloe Vera tvålen (den bästa). Den tvålen rekommenderar jag verkligen. Otroligt bra att tvätta ansiktet med.

Nej jag ska väl käka något nu och därefter krypa i säng. Imorgon tänkte jag försöka hinna små städa mitt rum igen. Inte så farligt, men dammsuga och damma av lite. Bara för att hålla igång det hela. Nääe ni, vi hörs imorgon!





Så här borde mitt rum se ut jämt. Se hur fint jag kan bädda när jag själv orkar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0