En dag på stan

Hola!

Satte mig precis ner. Har suttit och sorterat tvätt. Upptäckte när jag kom hem och skulle byta till myskläderna att - Juste, jag har inga kläder till imorgon! Smarta Marre. Har glömt att tvätta. Eller rättare sagt för lat för att slänga tvätt i tvättkorgen (har ju min egna på rummet som blir överfull istället). Mamma är ju den som brukar tvätta här. Eftersom hon inte var här nu så tog jag tag i saken själv, eftersom det är mitt eget fel.

Hur som helst. Jag har ju hängt med mina bröder idag. Oh my god. Kan bara säga att jag är trött. Jag och lillebror små bråkade en massa hela tiden. Som vanligt. Vilket innebär att vi bara går runt och slår varandra och puttar in varandra i saker hela tiden. Kaxiga lilla unge. Storebror gick bara runt och ville ha råd om allt han ville ha eller köpa. När jag då sa min åsikt och vad jag tyckte (eftersom det var ju det han vill veta) så blev han missnöjd. Jag tror dem retades med mig med flit. Så typiskt dem.

Köpte faktiskt inget speciellt. Var ute efter en locktång och Avatar filmen. Filmen fick jag med mig hem, men locktången som jag ville ha var tyvärr slut. Få åka in nästa vecka och se om den kommit in.



Ska kika klart på Gossip Girl nu och sedan se om jag kan fixa något att käka. Ni får ha en trevlig söndag kväll. Kanske skriver något lite senare igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0