Måndag 17:e maj

Tjena!

Så, nu har jag lagt upp lite bilder från helgen. Då kan vi ta resten. Hehe. Ja som det flesta av er redan vet så jobbade jag hela helgen. Igår var det ju en riktigt låååång dag. Från 7.00 på morgnen till 20.00 på kvällen. Det var faktiskt ganska tufft. Fast okej jag klarade mig ändå...

Efter lördagens utevistelse och besök på galan så fick jag alldeles för lite sömn. Ni anar inte hur trött jag är nuuuuu. Sitter och nickar till här hela tiden och klockan är strax innan 17.00. Pinsamt ju. Fast jag funderar på att lägga mig en stund på sängen. OKej, men för övrigt så har jag tagit det lugnt. Igår var snälla Gisela förbi mig på jobbet och lämnade lite "mat" eller rättare sagt, lite mellanmål till mig. Snällt. Jag var så trött igår att jag somnade till ett x antal gånger på mina raster. Hahaha, kan säga att då är jag riktigt trött. Fan, brukar aldrig somna på jobbet. Hehe..

Jaa. Dagen då.?! Jo då, det har varit toppen. Cool lugnt på jobbet. Inga problem. Vi hade faktiskt trevligt idag. Kändes skönt med att det var måndag. Ja nästa gång jag jobbar är på torsdag för på onsdag är det planeringsdag och då ska vi åka båt igen. Skoj. Så många människor som inte följde med förra gången som ska med. Det ska blir jätteroligt. Det spårade ur förra gången. Hoppas det blir roligare den här gången. Hur som helst så bestämde jag och några kompisar vilka som ska träffas och åka tillsammans. Haha skönt ändå att bara jobba på torsdag och fredag :-)

Toppen väder i stockholm!!! Fan, vad kan det vara mellan 20-22 grader. Helt sjukt, skönt faktiskt. Satte mig på balkongen en stund och käkade lite lunch. På rasten solade jag och Karina också. Vill blir bruna så fort som möjligt. Såg att vi var riktiga blekfisar..hehe. Tur att jag inte tog på mig så mycket kläder idag. Var lite kallt imorse, men varmare när jag gick hem.



Vet ni?!, jag skriver igen lite senare. Måste vila lite. Kommer annars slockan till.. :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0