Måndag 24:e maj

Tjenare!

Har fastnat för Sex And The City 2 - bakom kulisserna. Jag bara vääääntar på att få se filmen. Vill se den på torsdag, men då är ju vi på väg till London. Får se den när jag kommer hem istället :-) Såg att det kommer 2 avsnitt efter det är sedan. I hit the Jackpot..*chi-ching*. Alla som känner mig vet att jag älskar den här serien. Har ju den på dvd-box också.

Men okej ska vi ta dagen?! Jo idag så jobbade jag till 14.00. Fick stanna kvar en timme och så eftersom dem behövde lite extra personal. Men det var en bra dag. Hur som helst. Efter jobbet så mötte jag upp Malin och Noelia. Vi drog först och käka, sedan så ville vi till en park för att kunna busa med N. Då tog vi även med oss hennes kusiner. Så hela gänget var i parken och herregud vad uppmärksam man blir. Full fart och spring, herregud. Förstår inte att barn kan vara så snabba med att göra saker, gäller att vara uppmärksam som sagt.


Hahaha, någon som fick smaka lite glass. Roligt. Ser ut som att hon hugger in, men hon har ju inga tänder.. Haha. Härlig bild :-)









Nej, sedan jag kom hem så har det varit lugnt. Käkat lite och kollat på tv. Nu börjar jag bli sömnig. Ska väl åtminstone kila in i badrummet och bortsa tänderna ifall jag somnar. Så ni får sova så gott mina vänner!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0