Måndag 31:a maj

Hejsan!

Hoppas allt är bra med er?! Med mig är det faktiskt bra. Kändes skönt att sova i sin egen säng inatt, men det sved i öronen imorse när jag hörde väckarklockorna. Javisst. Jag har ju många vet ni. Men jag kom upp tidigt imorse och så. Allt gick bra och så på jobbet idag. Träffade arbetskompisarna som ville höra om resan. Det var skoj med lite skvaller. Vissa saker lämnar jag kvar där som minne :-) Upptäckte en lapp på dörren utanför jobbet. Dem ska bygga studentlägenheter mellan mitt gamla hus och jobbet. Varför gör dem så?! Det var Malin som berättade om studentlägenheterna, men lappen för en granskning av huset ska göras innan.

Men jag blir sur när dem ska förstöra den fina skogen framför jobbet. Fan alltså!! Bygg på vettiga ställen istället. Dem bygger ju på så konstiga ställen hela tiden.!! Snart börjas det väl att bygga mitt på gatan. Klagokärringen är igång igen. :-)

Aja, men som sagt så var det skönt att vara hemma igen! Saknar faktiskt ändå lite London. Hade velat göra mer saker och umgås bara. Hur som haver, idag hade vi tur med vädret igen. Lite små kallt var det lite då och då. I solen var det skönt. Tog med mig en liten halsduk ifall att. Fick höra att vi skulle få en fin vecka i veckan.. Väntar  bara på att se.



Det känns som allt bara blir grönare och grönare. Vet ni, här om veckan så fick jag ett myggbett UNDER hakan. Tusan, det såg ju nästan ut som en finne. Extrem fult var det iallafall. Kliades gjorde det också. Men just nu så har det försvunnit. Kan känna av det lite grann, men som sagt fult var ordet.



Jaa, imorgon är det utbildning efter jobbet så jag måste stanna kvar några extra timmar och det suuuuuger verkligen. Blää.. hoppas det slutar tidigare. Måste nämligen göra en grej imorgon efter jobbet. Oops, måste stänga ner här nu. Ska nämligen sova nu, som sagt jobbar ju imorgon! Ni får sova så gott så hörs vi imorgon!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0