Måndag 3:e maj

Hejsan hoppsan!

Hoppas allt är bra med er?! Måste erkänna att jag mådde piss imorse, kändes som jag inte fick luft, mådde nästan lite illa, magen var bubblig och jag själv OROLIG. Allt var bara som en soppa imorse. Ringde en signal till min arbetskollega/samordnare för att sjukanmäla mig. Jag ville bara ligga i sängen hela dagen och tycka synd om mig själv. Pratade med mamma hela morgonen och sedan ringde jag pappa också. Behövde råd. Vad skulle jag göra?! Tillslut sa både mor och far att om jag inte skulle må bra på jobbet kunde jag ju alltid gå hem. Fast jag drack mycket, mycket vatten och med tiden som gick så mådde jag sakta och säkert lite bättre. Kändes skönt. Som de flesta sa. Tur att det är på rätt väg iallafall.

Jag är just nu bara jättetrött och hostar lite. Tänkte vila och käka något milt för magen. Köpte en tidning på vägen hem. Måste få unna mig lite. Som sagt det verkar gå åt rätt håll, men jag måste mest vila bara. Imorgon är jag ledig så jag ska försöka vila upp mig och sakta komma igång. Men dagen gick faktiskt chockerande bra på jobbet. Dem var snälla och släppte mig en timme tidigare. Så jag kunde få komma hem och vila. Så fina arbetskamrater som ställer upp för en. Och helt underbara föräldrar som jag älskar till tusen!

Just nu ligger jag och kollar på Oprah. Idag handlar det om föräldrar som har sex med sina små barn. Fyfan. Fruktansvärt. Obehagliga övergrepp. Använder dem som prostitution. Sjuka, hemska och onda människor det finns bland oss. Neej, förlåt. Måste byta ämne.

Nu tänkte jag kika klart här och sedan vila. Men jag skriver lite senare igen!










Om jag saknar landet?! Skoja inte. Som fan. Mitt landställe är det bästa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0