Onsdag 12:e maj

God Morgon!

Har precis kommit hem nästan. Vaknade tidigt imorse och ringde Vårdcentralen. Fick en tid ganska snabbt, så då var det bara att kliva upp och göra sig i ordning. Haha, det är rekord  tid för mig fan. Gjorde mig helt klar på bara 30 minuter. Fast då skippade jag frukosten. Fick en tid vid 09.15 redan. Ringde vid 08.00 och dem ringde tillbaka vid 08.20.

Allt gick bra faktiskt. Läkaren skrev ut lite starkare hostmedicin till mig bara. Alltså det var ett ganska roligt besök faktiskt. Skrattade mer åt det efteråt, då jag hade lämnat Vårdcentralen. Läkaren jag hade var ganska ung. Han hade dialekt, så när han pratade ibland så hörde jag inte riktigt vad han sa eller så missuppfattade jag hans ord. Så han bara skrattade åt mig hela tiden när jag sa "..vad sa du?.." eller när jag upprepade och sa "..friskens?..", fast han frågade om jag var "frisk annars". Sedan frågade han massa frågor och jag var väl ganska snabb i svaren så det lät lite konstigt och roligt kanske. Han bara skrattade åt mig hela tiden. Jag tänkte - Är jag verkligen så rolig.?!

Tog honom inte direkt på allvarlig eftersom han var så ung. Men läkare med humor är alltid skoj. Det var när jag kom ut därifrån jag tänkte också - Hmm.. han var ganska söt ändå. Men hur helst så gick hela besöket ganska snabbt. Och Droghandeln öppnade inte förrän kl.10.00 så jag hade 40 minuter på mig att göra något. Så jag gick och satte mig på Wayne's Coffe och käkade lite frukost. Mätt som en plätt är jag. Om ni har fått ett missat samtal från mig idag så var det pga. att jag ville ha lite sällis medan jag åt :-)


Ost & Skink Toast med en Kaffe.. Mums :-P

Nu ska jag ta min hostmedicin och sedan tänkte jag rör mig ut till storebror. Ska hjälpa honom med Romeo. Ta en lite promenix med honom. Vi har ju så fint väder så det blir nog bra. Gud vilken chock jag fick när jag kom ut tidigare. Det var inte jättevarmt, men det var verkligen inte kallt må jag säga. Sedan får jag se vad som händer. Gisela slutade tidigt idag. Så jag kanske möter upp henne efter jag har varit hos min bror. Vi får se!



Nej, nu måste jag sätta igång här och få igång dagen. Det är såå fint väder och allt :-)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0