Onsdag 19:e maj

God Morgon!

Som ni kan se på tiden av detta inlägget så är det tiiiidigt, riktigt tidigt. Saken är den att jag ska ju med jobbet idag åka iväg på båtkryssning i 12 timmar. Kommer hem ikväll. Inget jag verkligen känner *JIPPI* för eftersom jag inte gillar åka båt, men resan hoppas jag blir bra.

Jaa, igår var det en underbar dag. Dels var det fint väder och varmt. Ja, sedan så var det dags att klippa sig igen. Så igår klippte min goda vän Malin mig, Gisela och hennes två små systrar. Jättesnällt och dem alla blev jättenöjda. Jag tyckte det blev toppen. Så snällt av henne. Under tiden alla blev klippta var det alltid någon som fick underhålla lilla söta Noelia. Ingen enkelt grej. Men jag fick till det där i slutet då vi skojade och lekte en massa.



Tidigare på dagen så Skypade vi med Jennifer också tills Giselas dator knasade till allt. Vet inte vad som hände riktigt. Vi loggades ut och in hela tiden. Hakade upp allt. Gick till och med inte att svara när hon ringde. Fast vi fick prata med henne lite grann iallafall.

Nej, det var lite om gårdagen. Nu måste jag sätta fart här. Ska iväg snart. Har haft jobbiga drömmar i natt så jag är jättetrött nu. Det kommer bli en lång dag. Typsikt bara att jag fick typ mardrömmar just denna natt. Aja ha en underbar dag idag!


Kommentarer
Postat av: mamita

Du får säkert en kul dag, det är i alla fall lugnt på havet. Besos y abrasos de tú mamita

2010-05-19 @ 09:52:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0