Skansen bilder

Ja, Skansen var väldig skoj igår. Det var mycket körer som sjöng. Dem var ju överallt. När man kom in vid entré, när man kolla på djuren och när man åt. Hahaha.. dem var fan verkligen överallt. Något som jag störde mig på hela tiden var att det hängde äckliga larver från träden. Fick en på mig och dumma Gisela tog typ 5 minuter på sig för att ta borten. Hon ville inte "döda" den. Nej, istället fick den krypa på min axel tills hon såg till att den inte skulle dö. Usch, så äckligt. Efter det gick jag runt och trodde att jag hela tiden hade en massa larvar på ryggen. Usch..

Jaa, nej men vi sprang runt och kikade på en massa djur. Åt god mjukglass med strössel och sedan satte vi oss i solen och åt god mat och tog en kall öl. Sp avkopplande och gott.. :-)



























Som ni ser så fick vi även tur med vädret. Underbart. Träffade ju på en massa konstiga djur. Lilla Hampus åt glass för första gången, som ni kanske såg så tyckte han verkligen om det. Bara slängde sig efter den.. Haha.. Trött var han till och från, men han hade nog skoj. Långa obehagliga människor stod utanför Gröna Lund. Tycker dem är lite läskiga. Hur som helst. En trevlig dag. Såg ni pirat-balongen som gudmor Gisela köpte till Hampus. Haha, den var rolig.

Nej, pappa och lillebror är snart här. Storebror har däckat i sängen bakom mig. Måste göra mig i ordning.. Ha det så hörs vi när jag kommer hem igen..!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0