Tisdag 11: maj

Hejsan hoppsan!

Ja, jag tror jag blir galen här hemma. Har hostat jättelänge nu så imorgon ska jag ringa vårdcentralen och beställa tid. Be dem kolla upp vad det är och kanske ge mig något som typ gör så att det här försvinner. Något annat som har gjort med på lite gott humör igår och idag är MMS meddelanden jag får på mitt söta gudbarn. Alltid lika skoj att få en bild på henne när hon gör roliga saker eller bara en fin tagen bild på henne. Shit, vad hon börjar bli stor :-) Bara tids fråga nu innan hon går. Hahaha..

Jaha, men idag så har jag bara jobbat. Efter jobbet var jag så trött så jag gick hem. Smet bara förbi affären lite snabbt och handlade på vägen hem. Sedan käkade jag och vilade lite. Hostan gör mig bara så trött. Glömde ta hostmedicinen innan jag gick till jobbet så det var en kämpig dag att ta sig igenom. Hostade hela tiden. Vill bara bli av med den :-(

Vet ni vad?! Igår när jag kom till jobbet så fick jag en present av en arbetskollega. Så snällt. Det var choklad och grejer från en Finlandsbåt.. hehe..



Nej, ska kika lite på tv nu.. *host, host*.. :-(


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0