Trötter :-)

Hallå igen!

Just nu ligger jag här och glor på tv. Är så himla trött. Jag är en riktig trötter jag. Äsch, måste pigga på mig lite nu. Ligger här bara som en liten fisk..! Ååh, vet ni. Jag har fastnat för svenska sångaren Frank Ådahl. Kanske känner ni igen just rösten när ni hör den. Men lyssna på den här låten nedan. Den är verkligen jätte, jättebra.

Frank Ådahl - Tårar från himlen



Jsg har fastnat för den här. Så himla fin är den. För er som kanske inte känner igen rösten så är det han som är rösten till den vuxna Simba i Lejon Kungen. Redan i filmen tyckte jag att han var en duktig sångare.

Hur som helst. Jag har för en stund sedan så skypade jag med min moster. Jupp nu är det igång också. Hehe. Har öven skypat med Gisela tidigare. Men det krånglade bara en massa så vi sket i det. Så tråkigt när det ska krångla. Jaja. Vad har jag annars gjort idag? Jo tagit det bara lugnt. Vilat i sängen för det mesta faktiskt. Pratat med en massa roliga människor och fått skrattat lite.

Jag hoppas jag kommer må ännu bättre imorgon. Har lovat mig själv att jag ska ta en promenad för att få komma ut och få lite frisk luft. Nu ska jag kika lite på tv..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0