Gryyyym

Jag har ju en favorit dansare. Han är en föredetta So You Think You Can Dance deltagare från säsong 4 - Stephen "tWitch" Boss (känd som Twitch). Älskar när han dansar för han är ju bara såååå gryyym på det han gör. Man har ju liksom sett honom utvecklas sedan han var med i So You Think You Can Dance. Kom ju tillbaka nu i säsong 7 som en All Star dansare och han ägde. Nästan alla framträdanden han gjorde fick ju visas igen på Finalen. Så han är grym.

Förstår inte hur man kan göra alla dessa sjuka moves han gör. Beundrar honom verkligen. Typ inga ben i kroppen. Han har nog skapat sig en stort namn i U.S.A. Kändisar som Ellen Degeneres och Jessica Biel har jobbat med honom. Ellen Degeneres ser ju honom som sin nya bästavän. Han har dansat på hennes show ett x antal gånger.

Twitch har varit med i filmer som Hairspray, Step Up 3D, Stomp The Yard 2: Homecoming och håller på med en ny film som heter Perfectus. Varit med i olika musikvideon dels John Gillettes - All bad. Var nyligen med i ett avsnitt av tv serien Bones. Det sägs att han vill bli nya Will Smith, tydligen en av hans största Idoler.

Hittade ett klipp då han undervisade hip hop tillsammans med en annan kille. Men här så freestylade dem bara. Den andra killen har verkligen INGA ben i kroppen, helt sjukt (han dansar först). Men håll utkik för den mörka killen med svarta mjukisar, keps och vit t-shirt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0