Lördag 13:e november

God Dagens!

I Know.. Har inte skrivit på några dagar. Men jag har glömt. Hur som helst. Ja, jag har dock inte gjort så mycket. I torsdags var jag bara hemma. Det var faktiskt skönt med tanke på hur jag mådde då. Så det var ingen märkvärdig dag. Igår dock så var jag i Sunbyberg och mötte upp far min. Tog en fika och så lekte han min guide. Han ville visa så mycket saker där ute. Rolig far jag har. Kika i affärer och så.

Klockan 15.00 så dök min fina och goda vän Malin upp. Hon jobbar precis som pappa också där ute. Vi åkte alla sedan hemmåt. Följde med Malin hem en lite stund. Alla där hemma är ju förkylda och lilltjejen hade fått halsfluss så jag undvek henne och var därför där bara en liten liten stund. Förlåt kompis för att det inte blev myskväll och Idol tittande. Får ta igen det, jag lovar.


Hihi, hittade Noelia sittandes i hallen och lekte med sina små söta röda gummistövlar..


Hon jagade mig hela tiden för att jag hade en boll. Till slut ville hon vara smart och krypa en genväg.


Naaw, sötnosen. Kunde inte leka med henne igår. Väntar tills hon har blivit frisk. Hoppas det blir snart!

Nå, nu ska jag packa lite grejer. Ska göra lite skoj nu i helgen iallafall. Ikväll blir det en filmkväll hos Ida. Dags att se Sex & The City 2. Den är så himla bra och rolig. Så det ska bli skoj. Därefter åker jag till pappa och sover i natt. Mycket närmare hem då. Får ju sällis en bit också av J. Så nyfiken på om hon har köpt jackan hon skulle köpa. Ska bli kul och höra. Nå, så ser min kväll ut. Jag hoppas ni också får en trevlig kväll.

Juste måste hälsa till M som är med sin karl i Helsingfors och kikar Hockeyn. Sverige vann igen. Går bra för oss. Imorgon är det dock en annan rolig match. Sverige -  Finland. Hahaha.. J får sitta med sin flagga och vifta :-)

Nej nu måste jag komma igång här.. klockan tickar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0