Lördag 6:e november

Hejsan!

Tänkte bara säga god natt. Tyvärr blev det inga bilder eller så mycket skrivet idag heller. Det beror nog på att jag och mina syskon har varit i full rulle hela dagen. Varit i Täby Centrum och shoppat åt lillebror. Bakat hemma gjord pizza, varit och handlat/pantat (såg ut som värsta lodisarna med mjukis kläder och typ 8 påsar pantflaskor, är inte direkt något fan av att pantaflaskor), kollat på film och spelat lite onlinespel på datan (inge bra för mig, blir bara arg när jag förlorar).

Juste, storebror vår tränar lite teori inför körkorts testet på datan. Så han körde lite frågor till mig och lillebror. Måste faktiskt erkänna att jag verkligen sög. Första gången så fick jag 8/11, andra gången samma igen och tredje gången 9/11 och fjärde gången 11/11 rätt. HA! Nu kommer det pinsammaste. Lillebror kom ut från toan precis då jag var klar och hade fått alla rätt. Storebror och jag ville sätta honom på test. FAN, UNGEN KLARADE 11/11 PÅ FÖRSTA FÖRSÖKET!!!! Shit. Jag blev jättearg. Fan jag kämpade fyra gånger innan jag fick rätt och han klara liksom på första. Det enda han sa till mig var: Marre, det gäller att tänka logiskt! Sabla unge alltså.. :-P

Som sagt, vi har haft en rolig kväll. Men nu sover dem andra två. Den ena är förkyld och den andra har jobbat tidigt imorse. Så nu ska jag lägga mig jag med. Men ni får sova så gott allesammans!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0