Måndag 15:e november

Go'kväll på er!

Ska alldeles strax släcka och krypa i säng, men innan kanske jag ska berätta kort om dagen och gårdagen. Idag så var jag på ett "möte" tidigare med pappa. Det gick bra. Sedan åkte jag hem och tog det lugnt ett tag. Sedan åkte jag iväg åter igen för ett annat "möte". När det var klart så mötte jag upp min vän Malin och hennes lilla familj. Vi åkte hem till hennes storasyster. Ganska kul, skoja och lekte med hennes ungar. Full fart alltså.

Efter vi hade varit där så åkte jag hem. Så nu har jag suttit i nästan två timmar och snackat skit med Gisela. Det var väldigt kul. Hon ska hänga med mig imorgon. Hade tydligen lagt upp hela dagen och kvällen för oss imorgon.

Ja, och gårdagen då?! Jo då. Sov hos pappa i lördags ju efter filmkvällen hos Ida. Så igår vaknade jag upp tidigt tillsammans med lillebror och far. Lillebror skulle iväg på någon Pingistävling och jag åkte hem en snabbis för att byta kläder och så. Sedan kom far och hämta upp mig igen för vi skulle åka till storebror. Hämtade upp honom också. Så vi tre åkte till Barkaby och kikade kläder och så. Hittade en massa, men inget vi kan handla nu i vilket fall som helst.

Vi hade skoj hela dagen. Hängde jag, pappa och storebror. Det var ju farsdag och allt, men det var pappa som erbjöd sig hela tiden att betala för allt. Vilket kändes jätte, jättefel. Han ville bara ha en kram. Inte riktigt vi hade tänkt oss, men han får en födelsedagspresent istället. Eftersom han snart fyller år. Besökte även mormor och morfars grav. La blommor och tände två små lyktor. La en blomma för mig, storebror och moster. Yes, la en blomma från dig också :-) Hoppas det var okej.


Titta vilket lurvigt djur, Chippen heter han och han är en Chinchilla.. INTE Chiuaua, utan Chinchilla..


Pappa bäddade fint, ser mig fortfarande som liten och bäddar med Nalle Puh lakan..haha

Nå väl, mina vänner ska sova nu. Vill helst bara glömma den här jobbiga dagen. Jag hoppas ni har haft en trevlig helg och en bra start på veckan idag. Hörs imorgon igen!

God natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0