Söndag 7:e november

Go'kväll!

Hoppas allt är bra med er och att ni fick en bra helg. De flesta av er fick ett meddelande av mig idag. Kollar bara upp att mina fem fina änglar har haft en trevlig helg. Jag hade en perfekt helg med mina bröder. Det var skoj. Vi är verkligen olika på vissa sätt, men ändå så är vi väldigt lika. Svårt att förklara. Vi har inte så mycket gemensamt när det gäller musik, men film så tycker vi nog allihopa om action och sci-fi. När det gäller klädsmak så är det illa. Måste övertala mina bröder till vissa klädesplagg. Ibland lyckas jag.

Lite bilder från helgen då vi skämde bort oss och åt god mat, speciellt frukost. :-)


Det blev Tacos i fredag. Fast det värsta var nog att vi köpte fel bröd. Fick fullkorn istället. URK!!


Vi latade oss efteråt eftersom vi alla hamna i matkoma. Så det blev film efter.

I lördags åkte vi till Täby Centrum och köpte kläder till lillebror som fick med sig en hel del som tre par jeans, en tjocktröja, ett par nya vinterskor och en ny halsduk. Då bestämde vi oss också att handla grejer så vi kunde göra egen pizza. Den blev okej. Vi var inte direkt så smarta som man borde vara när man gör det. Fast..äsch.. det blev ju okej och ätbart. Mätt som satan blev man ju också. Matkoma den gången med så vi slängde oss på soffan igen och kollade på film. Därefter blev det lite trafikskoleteori för mig och lillebror. Ja, ni vet ju vem som blev skolad av lillebror :-)




Jag vet.! Mycket ost, men det är storebrors fel. Herregud karln gjorde ett litet misstag och här är resultatet.


Film tittande. Ett himla coolt bio ljud måste jag erkänna..




Spelade lite onlinespel med lillebror. Och JA..! jag blev skolad igen av honom.. Fan, finns det inte något jag kan slå den där ungen i..?! Måste komma på något.. haha..

Nå, en skoj helg hade vi iallafall. Skönt när det bara är vi tre. Då får man se vem som är den ansvarsfulla. Det är lite av varje faktiskt. Men alltså dem där två tillsammans alltså. Jag ska inte säga att jag är perfekt eller bättre än dem. Kan erkänna att när jag är med dem så rapar jag mycket bara för att jävlas. Fast jag vet egentligen att dem gör något mycket värre efteråt. Dem båda lägger värsta fisarna och pruttarna någonsin. Ska alltid så brevid mig när det sker och sedan går dem där ifrån. Nå, det är väl typiskt syskon. Dem får iallafall mig att le, vilket får mig att umgås med dem.


Lillebror i sina nya jeans och skor han köpte. Skönt att veta att han blev nöjd. Han är svårare än storebror att handla med. Så himla gnälliga. Måste umgås för mycket med mig tror jag. Men han får inte bli gnälligare än mig bara.

Nå detta var min helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0