Tisdag 30:e november

God morgon!

Imorse var det bara - Up.. up.. and away! Just nu befinner jag mig i Linköping. Far min har möte här nere i tre timmar så tills dess får jag lov att underhålla mig själv. Trist, nja lite. Sitter i ett rum brevid där dem har sin telefonkonferans. Olika människor från hela Sverige är här. Skåningar till göteborgare och mfl. Det är ganska kallt här kan jag säga. Inte ens lilla Romeo vill gå ut. Korta promenader och sedan rusar han in i bilen igen.. hehe..

Nå, nu har konferansen börjat och alla pratar på bara. Själv sitter jag här med lillen och bara tar det lugnt. Nu när vi kom fram så blev vi bjuda på lite fika, så det fick bli min frukost. När dem har rast sedan så smiter jag ut en snabbis med honom så han får sköta sitt. När det här är slut så ska vi sedan uppåt i landet. Kan erkänna redan nu att jag kommer vara såå trött och sova den biten då. För i natt så sov jag bara två timmar om inte mindre t o m. Så jag hoppas på att få en liten tupplur. Vi steg upp 05.00 imorse och åkte 06.15. Körde bil i ca. 3 timmar sedan.

Men men, det är äventyr bara. Har sett ganska roliga saker och att vara i en annan stad är också kul. Påminner om Malmö. Gillar deras kommunaltarfik. Bussarna ser så roliga ut. Inga märvärdiga egentligen, men kul med lite omväxling. Vi åkte igenom mycket landskap och det var sååå himla vackert..! I Love it.

Tänkte jag ska fortsätta med att berätta lite om gårdagen och helgen.!



Vi just nu..


Jag och mitt morgonkaffe..


T v har vi Romeo som vilar, inte så road är han direkt. Vi är någon "källare".

Kommentarer
Postat av: Anonym

vilken fin bild på dig! :) ha det så skönt nu <3

2010-11-30 @ 19:27:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0