Tisdag 9:e november

Go'kväll!

Det är strax dags för att lägga sig. Har kikat lite på tv och bara tagit en lugn kväll. Idag så var jag hos tandläkaren vilket gjorde mig lite orolig innan. Jag har ALLTID hål, så jag är alltid beredd på det värsta. Så typiskt bara. Tycker inte om att gå själv eftersom jag alltid tycker att det är jobbigt. Är rädd för att det ska göra ont varje gång. Var jättenervös innan. Men det gick faktiskt bra. Hade bara ett hål, fast jag är övertygad om att jag har fler. Kan dock inte hjälpa det. Ska be honom kika ordentligt nästa gång. Ska dit på onsdag nästa vecka för att fixa hålet.


Så här känns det för mig VARJE gång. Hatar ljudet av borren bara.. :-(

Okej, men efter besöket så åkte jag till Jennifer och Ida som satt och fika på Wayne's i Liljeholmen. Mys, varmt kaffe och bara småsnack. Haha, måste låtit som värsta tonårsnördarna som sitter och tittar på ungdomsdrama. Hur som haver så gick vi sedan runt i centrum och kika. Fan, jag hittade jättefina saker på Indiska som jag vill ha. Vi hälsade även på lilla Gisela som jobbade också. Skojsigt.

Nu ikväll har det som sagt varit lugnt. Trist bara att det blev ett riktigt rusk och trist väder idag. Jag hoppas verkligen att det försvinner för jag hatar blöt snö. Det är bland det värsta jag vet. Ska det vara snö så ska det vara tjock snö. Inte blöt. Förstöra bara skorna. Hmm.. aja, nu ska jag krypa i säng. Hoppas ni har haft en trevlig dag trots detta skit väder. För det har jag!

God natt!


Kommentarer
Postat av: mamita

:-) Vi är glada bägge två

2010-11-11 @ 10:02:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0