Torsdag 25:e november

Ska bara säga god natt. Sitter och pratar med min fina vän Malin. Sällskapar henne på vägen hem från jobbet. Hon är så söt som ringer på väg hem från jobbet, på sina raster och allt. Tjejen håller koll, men inte på ALLT och jag vet att jag har syndat.. sorry. Men my blondie friend har blivit my new dark friend. Fan, min enda blonda vän har blivit brunhårig och det värsta är att hon passar i det också, så jag kan inte klaga. Men, men.

Jaha, dagen då? Var ute tidigare på en promenad och passade även på att handla lite. Förutom det har jag varit hemma idag igen. Kändes bra i början, men på kvällen har det varit jäääättetråkigt. Så imorgon ska jag komma ut igen och då ska jag träffa Malin. Funderar på att kika lite julklappar eftersom jag åker på måndag och inte vet när jag kommer hem så är det lika bra att börja nu. Blir inga stora presenter i år inte. Lilla Noelia och några vänner får nästa år (i januari menar jag då, inte till nästa jul). Får satsa på familjen först.

Nej, nu har jag precis fixat lite grejer på min iPod och tänkte kika lite på tv. Ska upp tidigt imorgon. Men vi hörs mina vänner!


Kommentarer
Postat av: mamita

Hej, glöm inte Din blondie friend mamita :-)

2010-11-26 @ 12:55:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0