Fredag 15:e oktober

Vi ser det snöar, vi ser det snöar det var väl tidigt... hallå!!!

Yes, idag så kom det lite snö. Fast det är 5 grader. Med andra ord är det ganska kallt här uppe. Fan, imorgon ska vi hem till Stockholm och då är det förhoppningsvis lite varmare.

Fast om jag ska vara ärlig så vill jag faktiskt inte hem. Skulle utan problem kunna stanna ett tag till. Trivs kring sådan här miljö. Det är tyst, inga grannar. Inga ljud från någon tutande bil, massa arbetsgubbar som spränger och jobbar. Slipper bli väckt av brevbäraren. Jag lägger mig mycket tidigare här faktiskt. Somnar på ett helt annat sätt. Eftersom det blir mörkt snabbt och det finns inga gatulampor så går man liksom inte ut. Affären ligger ca. 5-6 minuter med bil härifrån och tro mig det är ingen väg man promenarar för att handla lite mjölk och sedan tillbaka.

Så det bästa att ha varit här uppe är tystnaden och allt. Jag går upp runt 9 - 9.30 varje morgon nästan. Jag längtar dock till min egen säng. Imorgon lämnar vi även tillbaka Romeo. Usch, kommer sakna den där söta goa filluren. Har förgyllat många av mina dagar. Att ett sådant litet djur kan göra en människa glad är tydligen möjligt. Är glad att han har givit lite hopp.

Ska nu strax äta lite gott käk som pappa håller på att tillaga. Kan känna doften.. mmm. Älskar det. Han lagar en favorit. Sedan ska vi sätta oss och kika på den svenska komedi serien Rena Rama Rolf. Har ni kanske ens en aning om vilken det är?! En väldigt gammal serie som jag gillade som liten, lika så Svensson Svensson. Så det ska vi titta på. Igår kikade vi på 5 avsnitt och jag har inte skrattat så högt på länge.

Hur som helst. Medan pappa lagar klart maten så ska jag vila lite på sängen. Läste nyss lite från boken av Cesar Millan. Nu tänkte jag bläddra lite i Elle tidningen jag köpte idag. Hörs senare!



Just nu..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0