Lilltjejen 1 år

Jag måste säga att ett år har gått riktigt riktigt fort. Jag är väldigt glad över att få se den här lilltjejen växa och beundrar än idag hur duktig hon är. Nu när tiden går så fort vill jag nästan att den ska sakta ner lite grann. Annars växer hon ju upp jättefort och vi blir bara äldre vi med. Så nu när hon äntligen har börjat gå så börjar det roliga.
Vi alla minns nog tillbaka lite grann..

Det började med den här bilden..



Det var inte så länge sedan mamma Malin såg ut så här. Den garvid Malin var helt otroligt alltså. Både jätteduktig, men tro mig..även jättejobbig. Hahaha, fast vi hade iallfall kul. Men gravid människor är inte att leka med. Dem som nog blev mest drabbade var hennes karl, syster Frida och jag. Som jag nämnde så hade vi ändå JÄÄÄTTEKUL.!! Haha, speciellt när vi ringde in till Idol. Fan kompis, kan än idag skratta åt det..



Vi hade många roliga kvällar. Ibland pratade jag med hennes mage, spelade lite Michael Jackson och andra låtar för den. Varje gång var det alltid något som jag fick veta. Roligast var nog när hon sparkade och när jag fick rita på magen. Vi hade så tråkigt. Ritade då min bild på hur hon skulle se ut. Hahaha tur att hon blev 100 gånger sötare.. :-)



Sedan när tiden väl kom så fick jag ett meddelande mitt i natten av syster Frida som höll mig informerad hela tiden och det var ganska roligt. Jag fick veta hela tiden vad som hände. Skoj var det. Och inte långt efter så fick jag ett MMS meddelande.. Första bilden på den söta lilla..



Idag var det ett helt år sedan den goaste ungen föddes. Bilden under var första gången jag fick träffa henne. Det var så himla kul. Jag bara stirrade på henne hela tiden. Kommer ihåg än idag den första natten jag skulle sova över och gick runt och vagga henne i nästan 3 timmar. Mamma Malin hade somnat. Stackarn hade då inte fått mycket sömn på ett tag. Men skoja inte. Tusan vad mina armar värkte 2 dagar efter. Fast det var det värt.



Nu har ett år gått och tjejen har blivit en stor tjej. Fullfart på henne och är söt som socker. Hon är den coolaste ungen alltså. Kan lätt säga att jag blev riktigt glad över att jag fick äran att bli hennes gudmor.



Vänta bara kompis tills hon blir äldre då jag kan berätta historier för henne om när vi var små. För om ca.3 år kan jag berätta av 20 års vänskap en HEEEL del roliga saker vi har gjort tillsammans som små.

Med detta vill jag gratulera Noelia på hennes 1 års dag. Hoppas hon fick den bästa födelsedagen tillsammans med familj, vänner och släktingar. Forsättning följer :-)


Kommentarer
Postat av: mamita

sötigt

2010-10-19 @ 15:30:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0