Lördag 16:e oktober - Mot Sthlm

God dagens!

Sitter här färdig och väntar på att pappa ska säga till att det är dags att röra på oss. Vi har packat ihop våra grejer och gjort i ordning lite gott gott att ha i bilen och smarra på på vägen hem. Idag är det inte lika kallt som det var igår. Thank You God! Försöker samla in så mycket av den fina miljön och dem stora skogarna i minnena. Känslan jag har nu hoppas jag fortfarande finns kvar när jag kommer hem.



Det har varit jätteskönt som sagt att ha varit här. Lite skoj var det väl varit att få se första snön. Men det är inget jag vill ska komma riktigt än. Fast vi får väl se vad som händer. Hahaha.. jag har en tokig hund som springer runt överallt just nu. Det finns en massa hundar omkring här på besök. Någon hund samling som blir tränade av någon tant som håller på att visslar i någon visselpipa HELA TIDEN. Hon gör mig galen. Gapar och skriker gör hon också. Undra om det inte är rena militärlägret för hundar där nere.



Nej nu börjar det dra ihop sig. Så det är väl dags att fixa iPoden innan vi rör på oss. Tänkte faktiskt sova och lyssna på musik på vägen ner. Är så sabla trött just nu. Somnade sent och vaknade tidigt. Så kan det bli. Juste, ska nog läsa lite också. Men okej, vi hörs och ses i Sthlm.!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0