Lördag 2:a oktober

Det här är sinnesjukt, vi är redan inne på oktober. Sjutton gubbar vad snabbt timmarna, dagarna, veckorna och månaderna går fort. Jag skulle bloggat igår, men jag hann inte. Skulle bloggat idag, glömde bort och nu så är det dags för sista kvällspromenaden med Romeo och sedan ska jag sova. Faktiskt så har jag lite bilder från gårdagen.

Igår hängde jag först med lillebror i stan och sedan så mötte jag upp min kompis Malin. Åkte hem till henne sedan och kika Idol och käkade goda pannkakor som hon har gjort. Vi hade riktigt skoj. Kul var det när Noelia fick syn på Romeo. Ögonen bara lyste upp på henne. Juste, jag kan glädja de flesta att Noelia har lärt sig att börja gå nu.. ÄNTLIGEN! Det är nu det roliga kommer. Hon är stört skön när hon går. Armarna och händerna i luften och sedan knatar hon på. Så roligt att se. Filmade henne till och med. Nej, så gårdagen var skoj.

Imorgon har jag lite saker jag måste göra. Vi får se hur dagen läggs upp. Men jag lovar att lägga upp lite bilder från gårdagen imorgon. För jag måste verkligen göra mig i ordning för natten och sedan gå ut med lill skrutten innan det är dags att sova. Jag hoppas ni haft en trevlig lördag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0