Måndag 25:e oktober

Go'kväll!

Ännu en dag har passerat och fler att se fram emot. Ja, denna dag har inte varit så märkvärdig. Har tagit det lugnt och sedan så åkte jag lite snabbt iväg på ett litet "möte" som gick bra. Nu har jag precis läst lite i min bok. Tänkte nu kika lite på tv. Se om jag kan hitta något roligt.

Kan berätta att helgen med mina bröder var utmärkt. Jag mår så bra när jag är med dem. Det är en annan slags stämning när jag är med dem. Vi skojar och pratar om en massa roligt. Önskade faktiskt vi kunde ha fler sådana syskon helg tillsammans. Synd bara att storebrors dvd inte funkade, lever sitt eget liv.


Lille Romeo och Lillebror som myser i soffan..

Jag och lillebror var med om något roligt. När vi var i centrum för att handla käk till kvällen så gick vi runt i affärerna eftersom vi hade en massa dö-tid medan vi vänta på bussen. Då gick vi in i Timberland skobutik. Vi gick bara runt och kika då vi plötsligt såg en jätteenorm sko, eller rättare sagt vinterkänga. Det var storlek 54 om jag minns rätt. Den var tung som satan och bara stor.




Jämför min storlek 39:e med storlek 54:a.. skillnad?! Hahaha sjukt.

Ja, sedan kom det ju även snö i helgen. Sjukaste var väl att ute hos bror så var det i stortsett som vinter fan. Det var ju liksom jättemycket snö. Blev så förvånad att det var mer snö ute hos honom än vad det var hemma där jag bor. Det var typ inge snö alls hemma i mina trakter. Sedan kom man till bror. Så himla mycket is överallt och snö som satan.



Ska kika klart på en serie nu.!


Kommentarer
Postat av: mamita

den där kängan skulle jag kunna ha som båt :-), kan man verkligen ha så stora fötter?

mamita

2010-10-26 @ 14:20:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0