Söndag 31:a oktober

Ja, mörka tider kan vi väl kalla det. Förstå att klockan är strax över 18.00 sommartid. Jag tycker tiden går fort. Imorgon är det redan 1:a november. Hur som helst, om det går så här fort så tror jag även vintern kommer att göra det också.

Juste, ska berätta lite om min helg och vad jag har gjort för skoj. Vi kan börja med i fredags. Då träffade jag först Malin på morgonen tillsammans med lilla N. Åkte in till stan och käkade lite frukost samt satt och snacka lite grann. Sedan så strosade vi runt lite i affärer och kikade en massa. Så typiskt bara att jag glömde min present till lilla N. Fast det var bara kul att träffa dem.



Senare mot kvällen så åkte jag och dem andra tjejerna hem till Ida där vi hängde. Käkade som sagt god mat och bara hade det trevligt. Kikade även på O.C såklart. Det var kul till en början, men sedan så fick man nog. Det blev liksom lite för mycket. Började störa oss för mycket på karaktärerna som jag tidigare nämnde.




Som ni ser så började vi tröttna efter ett tag.. :-)

Tråkigt nog så sov jag dåligt den natten, men det berodde inte på någon av dem. Tvärtom dem har bara gjort mitt liv mycket enklare till viss del. Jag hade bara otur och sov dåligt och hade en jobbig dröm. Men när jag kom hem så tog jag mig en tupplur och tog det bara lugnt. Senare så smet jag upp till min kompis små systrar och skulle hjälpa dem med deras dator som är ett katastrof fall. Jag skulle ge upp om jag vore dem. Virus är inget att leka med. Hur som helst vi gjorde en massa läxor istället.. Datorn verkade inte vilja samarbeta med mig.


En liten annan bus till hund var också där. Kan vara lite knasig, men han är allt go..

Just nu sitter jag och lyssnar på en fin låt av Rascal Flatts. Den gruppen är faktiskt bra, inget jag alltid lyssnar på fast det kommer ibland då jag kan hitta en låt som jag gillar med dem. Ska också föna håret. Har för en liten stund sedan kommit ut ur duschen också.! Ni får ha en trevlig söndags kväll!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0