Tisdag 19:e oktober

Go' kväll!

Hoppas allt är bra med er?! Sitter just nu och tittar på tv. Har krypt ner i sängen och ska strax släcka lampan, men innan tänkte jag läsa lite. Hade nästan glömt bort att jag hade en bok som jag hade börjat på. Idag har det varit en hemma/slapp dag. Har faktiskt inte gjort så mycket. Fast det har varit skönt. Har ju gjort saker varenda dag nu känns det som.

Nå, igår så gjorde jag ett ärende tillsammans med mamma på morgonen. Sedan så gick jag hem till Marie för att käka frukost. Köpte med mig lite gott bröd och sådant. Det var faktiskt mysigt. Vi hängde där ett tag, men sedan begav vi oss för att träffa Malin, Noelia och M's farmor. Gick runt i Liljeholmens centrum och bara kikade i en massa affärer.

Senare så hade jag ett till "ärende" jag skulle till. Efter det så åkte jag hem och tog det lugnt resten av kvällen. Passade på att kika på filmen som jag sååååå länge väntat på - Stomp The Yard 2: Homecoming.



En bra film. Härlig musik. Finns en låt jag fastnade för som jag inte kan få tag på. Den fanns inte med på deras soundtrack lista. Skumt. Brukar man inte lägga till all musik som spelas i filmen?! Hur som helst. Jag gillar den.

Gud vad det känns tomt utan lilla Romeo som springer omkring och väcker en hela tiden. Att ha haft honom här de senaste veckorna har varit guld för mig. !


Haha ser ni honom, den lilla mörka håriga saken under den stora blåa filten.. :-)

Nå, hur som helst. Ska väl läsa lite innan jag släcker lampan. Hoppas ni har haft en trevlig dag!

God natt ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0