Torsdag 21:a oktober

Go'kväll!

Nu börjar det bli allt kallare. Men det är så saker och ting är.

Nå, gårdagen var väldigt trevlig. Jag fick chans att hänga lite med Malin och Noelia. Det var faktiskt jätteskoj. Efter ha köpt med lite mat så åkte vi hem till dem. Medan mamma Malin skulle tvätta så fick jag passa lilltjejen. Herregud, ingen enkelt sak trots det bara var några minuter varje gång hon gick ned till tvättis. Fast det var lite skoj. Hennes rum har ju en massa leksaker nu så. Malin och jag spelade lite kort också. Det var en bra dag.





Idag blev jag tvungen att ta itu med sådana där problem då man måste ringa och grejer. Det är aldrig riktigt min grej, men det gick väl bra. Skulle åkt ut till bror min, men eftersom jag vaknade så sent så tyckte jag att det var lite onödigt. Istället kom vi överrens om att jag åker till honom redan imorgon. Eftersom lillebror och jag ska dit på lördag så åker jag bara dit en dag före. Ser fram emot vår syskon helg, det gör faktiskt vi allihopa.

Ja, men nu ska jag kika lite på datan. Ska lägga upp två nya låtar denna vecka eftersom jag aldrig la upp en förra veckan. Den låten som las upp var ju inte veckans låt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0