Fredag 10:e september

Go' kväll!

Har precis krypit ner i sängen och kikar slutet på Pirates Of The Caribbean filmen. Idag så har jag hängt med en massa fina människor. Började dagen med att luncha med pappa. Det var trevligt. Snackade och bara umgicks. Hittade en ny jacka också som jag är väldigt nöjd med - militärgrön. Efter det så åkte jag hem en snabbis och tog det lugnt en stund och sedan så mötte jag upp min kompis Gisela. Vi åkte sedan och mötte upp Malin. Därefter satte vi oss på Wayne's i Liljeholmen och tog en fika.



Efter ett tag så dök även Ida upp också. Då tog vi allihopa en biltur till IKEA där vi kikade möbler och en massa grejer. Medan Ida och Malin kikade möbler så hittade jag Gisela vid barnhörnan och som höll på att leka.









Yes, vi hade med oss lilla Noelia hela dagen också. Hon var så söt och rolig. Aja, men efter IKEA turen så blev Gisela tvungen att jobba så vi andra åkte hem till Malin och hängde, kika Idol och spelade kort. En helt okej och mysig kväll. Busa en massa gjorde vi också. Undra om inte Ida blev liiiiite sugen på att skaffa en unge ändå?! :-)

Nej, nu ska jag kika film. God Natt!


Kommentarer
Postat av: Ida

Haha, ja det blev jag verkligen! :P

Men fick ett NEJ av andrej.. Hahaha

Kram

2010-09-15 @ 21:40:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0