Måndag 27:e september

Hej hå!

Hoppas allt är bra med er. Tänkte lägga upp bilder, men just nu så är jag inte hemma utan sitter hemma hos min goda vän Gisela. Hon håller på att göra sig redo för utgång. Ska träffa sin kompis. Vi har degat här hemma hos henne en stund och käkat lite. Har även pillat lite mer på min nya pryl - Amor. Som sagt - som just nu är min stora kärlek :-) Imorgon ska också en av mina kärlekar komma. Baby Romeo :-) Ska bli jätteskoj.

Så ikväll måste jag storstäda lite. Något min vän nämnde idag som jag inte har berättat är att i fredags så var jag och besökte mitt gudbarn som ligger på sjukhus för tillfället. Trist nog, men hon verkade så glad och pigg ändå. Så det gjorde jag i fredags. Skönt också att min kompis mamma tar hand om dem. Jobbar tydligen på den avdelningen.

Nå, igår var jag med mina bröder och såg en film på bio. Blev inge vidare klok av den dock. Fast okej, det var nog inge fel på filmen utan rättare sagt på mig. Hahaha. Hur som helst. Igår så passade även min bröder på att shoppa loss lite grann. Det blev lite nya skor, jackor, halsdukar, mössor och mm. Så det var skoj att dem fick lite saker med sig hem. Men vi hade en riktigt trevlig och mysig helg tillsammans! Måste ha lite fler syskon dagar.

Nej nu ska jag umgås lite :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0