Onsdag 15:e september

Jag har jättesvårt att välja denna veckas låt, men jag tror jag har gjort mitt val. Kommer upp alldeles strax. Det stod mellan Jason Mraz och den nya artisten Drake. Jag har nog fastnat för en artist lite mer eller hans låt iallafall.

Hur som helst, tidigare idag så mötte jag upp far min. Vi lunchade och snacka lite skit. Som ni kanske märker så träffar jag min pappa ganska ofta nu för tiden och det är hans sätt att stötta mig just nu. Han gjorde en så snäll och gullig sak idag. Vi traskade runt i lite affärer. Då köpte han ett fint och roligt födelsedags kort.


Tack pappa för kortet och presenten jag fick :-)

Juste, måste bara berätta lite om gårdagen. På kvällen åkte jag hem till Malin och Noelia. Kikade Idol och lite av MTV VMA Galan. Men jag måste berätta det absolut gulligaste någonsin. Jag såg mitt gudbarn dansa loss för första gången till Lady Gaga - Bad Romance låten igår. För er som vill kika så säg till. Finns på mobilen inspelat. Jag älskar den där ungen. Hon får verkligen mig att le och skratta. Den perfekta människan som kan få en dålig dag att bli bättre för stunden :-) Kärlek till det där lilla charmtrollet.

Nej, nu ska jag ta det lugnt och lyssna på Veckans låt..!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0