Onsdag 29:e september

God dagens!

Nu har jag tagit fram uggsen. Mysiga att gå ut med dem när det är lite kyligt på mornarna. Jag ska erkänna att jag har varit lite dålig på att skriva inlägg här varje dag. Men det beror på att jag inte använder min egen dator just nu. Utan mammas. Så tills jag får tillbaka mitt internet igen, eller jag har internet, men tills hastigheten är tillbaka vilket är på fredag så får jag hålla ut tills dess. Har ju mobiltbredband med en viss gräns av hastighet. Har använt slut allt nu. Så varje månad börjar det om igen. Om jag använder datan nu så kommer bara nätet vara så segt. Det orkar jag inte med.

Nåja, för att göra det lite bättre ska jag lägga upp lite bilder från helgen. Kan faktisk börja med i fredags. Då var jag på en basketmatch(?!) med skolan, kan man nog säga. Det var min kompis lillebror som spela. Ganska skoj och se. Innan hade jag ju lunchat med pappa. Sedan på kvällen besökte jag mitt gudbarn och vännerna på sjukhuset (som har fått komma hem igen..Underbart!!!).





I lördags hände det grejer :-) Nej, men då hängde jag först med Jennifer och vi åkte till Elgiganten och köpte min nya kärlek - Amor. iPod touch. Är överlycklig. Det är ju en liten present från moster, pappa och storebror. Dem deltog lite av summan. Så jag får tacka så mycket.! Hängde sedan på kvällen med min vän Gisela och hennes knasiga, roliga systrar.







I söndags hängde jag ju med mina bröder.. Det berättade jag ju lite om.. Igår så åkte jag ut och hämta den lilla varelsen som bara får mig att le och är så mysig att ha omkring sig. Han är familjens lilla stjärna.. Romeo.


Det var flera som var lite trötta imorse när det var dags att gå ut.. haha sötnosen..


Men väl ute så var det bara fullfart..

Nu är det dags att göra sig klar och få igång dagen..! Vi hörs senare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0