Torsdag 16:e september

Halloj!

Jag ska först börja med att tacka ALLA ni som har skickat så fina meddelanden och ringt och grattat mig. Jag uppskattar det verkligen. Hoppas ni får en bra dag ni med :-) Hade en jättetrevlig kväll med tjejerna igår när vi var och fika. Det får jag också tacka för. Tack J för det bästa tipset du nog någonsin givit mig. Det hjälpte verkligen!



Imorse när jag steg upp så låg det ett paket på mitt golv. Mamma hade smygit in imorse och lämnat det på golvet. Öppnade det för en stund sedan och jag gillade min present. Jag ska visa senare vad jag fick. Skumt nog så visade det sig att jag faktiskt hade kikat på den själv. Nå ren tur antar jag. Tack mamma!



Min moster ringde och grattade mig också. Jag har en sådan tur som har en sådan underbar människa i mitt liv. Hon sa dem ord som jag bara kände att jag behövde höra. Visserligen pratar vi inte ofta med varandra, men hon bryr sig om mig och familjen här. Tråkigt nog ses vi inte så ofta heller, men vi saknar alla henne och önskar att vi kunde träffas mer. Men än så länge så duger telefon och skype. För det är bättre än ingen kontakt alls.

Nej, nu ska jag ut en sväng och göra en grej. Men som jag tidigare sa så tackar jag er alla för fina gratulationer.


Kommentarer
Postat av: mamita

Hör Du tjejen, det är inte tur utan god smak :-) abrasos mamita

2010-09-17 @ 09:39:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0