Torsdag 30:e september

Jag är så glad. Imorgon får jag tillbaka mitt snabba internet :-) Men jag får tacka mamma för att jag har fått använda hennes så länge. Nåja. Igår så hängde jag med tjejerna. Vi var hemma hos Marie och käka samt fikade. Köpte med oss god mat och en fin tårta. Det var jättemysigt. Vi snacka skit och bara umgicks som vi alltid gör nu för tiden ;-) Dem alla tre är super.





Dem var så goa, för dem hade köpt en jättefin födelsedags presenter till mig. Ska visa det lite senare. Men jag blev väldigt chockad, men jättenöjd och glad. Så tack så hemskt mycket ännu en gång för den fina presenten. Tro mig, det kommer bli till användning. Kanske nästa middag?!



Eftersom jag har fler som är så fina vänner att tacka så ska jag passa på med det också. Tack R för att du var så snäll och din familj såklart som ställde upp och passade min lilla krabat.! Han trivs kring erat sällskap :-)

Nu ska jag fixa ihop lite käk och sedan ta en eftermiddags promenad med Romeo. Hoppas ni får en trevlig dag allesammans!



P.S Det är fler som fyller år snart.. Mina fina barndomsvänner M & F - i helgen redan och snart firar vi stort för lilla fröken Noelia som blir 1 år. Den lilla tjejen har börjat sakta och säkert gå själv!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0