Torsdag 9:e september

Hallååå!

Soligt och fint idag. Skönt var det med lite frisk luft i det fina vädret. Underbar höst tycker jag. Hoppas det fortsätter vara så här fint och skönt.

Kan berätta om gårdagen. Igår mötte jag först upp Jennifer och Marie i Mariatorget för lite lunch och fika. Snackade skit och bara tog det lugnt. Sedan drog vi till Liljeholmen för att möta upp Malin med familj. Vi satte oss på Wayne's och tog en fika. Satt och snacka och bara hängde. Under tiden mötte jag även upp mor. Vi passade på att För-rösta, så nu är det klart.

Efter allt fikande och hängande så följde jag med M och familjen hem. Umgicks och hade trevligt. Fick lite pianolektioner.. Ha!, kikade på Idol, åt goood mat, spelade kort, busade med lilla Noelia, kikade M.J konserten This Is It och sedan kikade vi på en ny serie som jag hade händer för ansikten hela tiden nästan.  Det visade sig att en gammal kompis (från äldre dagar) var med i den.

Ja, det var väl vad jag gjorde igår. TACK SÅ HEMSKT MYCKET för en fin dag kompisar.!

Idag tog jag en riktig sovmorgon. Jag sov riktigt, riktigt dåligt i natt och min dag har inte (trots det fina vädret och den friska luften) varit på topp. Ganska jobbigt, men det blir säkert bättre. Var sedan duktig och tog hand om disken. Jag har även smyg kikat lite på den nya Step Up filmen. Ligger ute på You Tube. Irriterande för jag vill ju verkligen se hela filmen och verkar grymt bra. Hur som helst nu ska jag kika lite Miami Ink och sedan får vi se..!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0