Onsdag 27:e april

God kväller på er! :)

Jag har haft osis. Det började med att jag som sagt började känna av att jag började bli förkyld eller liknanade. Så igår och idag tog jag det lugnt eftersom jag både har känt mig lite små hängig och ont i halsen. På kvällen igår började jag även nysa, imorse började jag små hosta. Men det är liksom inget som bryter ut. Hur som helst så tog jag en lång sovmorgon och vilade upp mig. Steg upp och var fortfarande seg. Nu på kvällen så slänger alla olika hintar att jag kanske har fått allergi. Min första tanke var ju "ALDRIG, JAG ÄR INTE POLLENALLERGIKER". Fast nu när alla jag har pratat med ikväll har tagit upp det så låter det mer och mer sannolikt.

Skulle träffat Jennifer idag, men jag vågade inte eftersom jag tänkte "Nej, taskigt att smitta ned henne också om jag börjar bli förkyld". Så typiskt att det blev så. Hade behövt träffa henne eftersom hon skulle hjälpa mig med en sak. Får försöka kidnappa hennes tid nästa vecka någon gång istället.

Aja, men igår så när jag kom hit och hälsa lite snabbt på lillebror så var det första han sa till mig "Vi SKA baka ikväll". Så det var bara för oss att gå till affären och handla ingredienser, och sedan bakade vi kärleksmums. Super gott och stooor blev den. Imorgon ska jag baka bröd till oss här hemma. Enkelt och gott kommer det att bli.







Nej, nu tänkte jag krypa i säng. Är alltid den som är uppe längst. Fast nu har dem andra lagt sig. Skola och jobb för dem. Själv måste jag till apoteket och fixa allergi medicin. Juste, ska lägga upp en video först bara..! :p


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0