Torsdag 28:e april

God kväll glada människor!

Vaknade upp ganska tidigt med att jag fick lite jobbigt att andas. Min näsa var så himla täppt så att jag fick svårt att andas. Det var svårt att somna om så jag vaknde redan kl.07.00. Jag gick och hängde med lillebror eftersom han fortfarande var hemma och började vid 9. Innan han gick passade vi på att baka bröd. Det gick helt åt skogen kan jag ju säga. Det var som hårda stenar som kom ut från ugnen. Nästan gång ska jag inte ta något råd av lillebror.

Nå, jag har tagit yttligare en dag hemma. Skönt kan jag ju säga. Har hållit på och arbetat på en grej och fixat lite saker som jag hoppas på att bli klar med innan veckans slut. Nu på kvällen så har jag lagt upp min London klänning som jag köpte förra året då jag var i London med tjejerna för att hälsa på vår fina vän Jennifer.



Något jag ofta nämner är mina vänner och det ska jag göra nu igen. Jag har verkligen dem finaste vännerna idag. MJ - Du är helt underbar. Minns du att jag sa att D var en underbar karl för dig. Nå, du är en underbar vän för mig. Idag förstår jag inte hur du orkade stå ut med mitt prat. Jag uppskattar det något oerhört mycket. Ja, det blir en dyr räkning. Skicka checken bara ;) Så fixar jag den.

Nå, så har min dag sett ut. Jag gör vad jag kan om dagarna. Imorgon är det fredag och då tar jag med mig lillebror och åker och shoppar (till honom). Sedan blir det väl lite käk och därefter tar vi nog det bara lugnt. Får se om jag kan lura med lillebror på en film kväll eller kanske bio.

Nej, jag ska kika lite på tv en stund till och sedan blir det till att sova. Jag hoppas ni alla får en trevlig torsdag kväll. Vi hörs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0