Onsdag 24:e Augusti

God morgon!

Hur står det till mina vänner?! Själv är jag så fruktansvärt glad över att jag äääntligen har fin städat mitt rum. Det känns jätteskönt nu när det är klart. Okej, jag har in bloggat sedan i fredags eftersom jag hela tiden har haft mycket att göra. Jag har dels varit med vänner, på grillfest och haft skoj. Kommer då hem sent och har tyckt att det är för sent att sätta på datan bara för att blogga.

I fredags så var jag med Ida. Eftersom vi inte har umgåtts på ett tag så gick vi ut och käkade. Vi gick till Texas Long Horn. Så jäääävla nice. Grymt god mat. Efter vi hade käkat så åkte vi till Liljeholmen och kikade på lite grejer, besökt Gisela och hejade på henne lite snabbt. Kvällen slutade med att jag åkte hem till Ida och sov där. Vi kikade film och bara tog det lugnt. Ida visade mig så sjukt fina glas hon och hennes karl hade köpt nere i Skåne.



I Lördags så var det "Zombie walk". Vilka sabla zombiesar??! Vi såg ingenting ju. Jag och Lilla C gick fram och tillbaka på drottninggatan, men vi såg ingenting. Nå, sedan drog vi och käkade. Kikade lite på Panduro, sedan drog vi hem. Vi har gjort fina smycken. Ska faktiskt göra ett till mig själv också snart.

Här nedan kan du se ett örhänge med en långfjäder och en kedja med tre kors på som jag gjorde.



I söndags var det grillfest. Min bästaväns mammas väninna hade grillfest. Det var faktiskt väldigt trevligt. Vi fick super duper god mat. Men sitta vid ett bord där ALLA bara prata spanska gör att min träning kommer till nytta. Fattade typ 50% av allt dem sa. Men vi hade jättetrevligt, speciellt när vi var såå många.

I måndags så var jag bara hemma. Städade mitt rum. Var ganska lat och seg av mig. Igår var det samma sak som gällde. Jag städade då iallafalla klart mitt rum. Så nu är det nästan klart. Ska bara dammsuga och damma av lite. Sedan är jag klar. Därefter blir det min tvätt jag ska ta itu med.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0