Mary Kay rond 2

Igår var jag hos Marie på en smink "klass" som en kvinna från Mary Kay höll i. Eftersom det bara var jag och Marie så var det helt okej. Ganska kul att testa, men inte köpa. Mamma Malin skulle varit där, men hon blev sjuk så jag hoppas hon snart blir frisk och kry igen.!

Nå, jag har tidigare varit på en sådan där Mary Kay "klass". Det var min kompis, kompis som höll i den och om jag någon gång skulle köpa något så gör jag det av henne. Eftersom jag nu inte ville ha något, men ändå hade en kontakt inom Mary Kay så slapp jag undan detta försäljnings snacka då dem vill att man ska köpa en massa grejer efteråt. Dem tar inte andras kunder. Yeeah!



Efteråt fikade vi lite och snackade. Marie hade bakat, duktiga tjejen. Bullar och något mer jag inte minns namnet på som var stora som berg, men jäääättegoda.. hahaha :p

Jag måste faktiskt be om ursäkt till lillasyster C som fick stå ut med den busige Romeo. Han hade varit lite olydig när C passade honom. Bet  en av dem, morrade åt dem och morrade även åt stackars Ziggy. Så barnslig liten rackare. Måste bli lite hårdare mot honom. När jag kom så lyssnade han. Rackaren då! Han är inte så hemsk som han låter, men ibland måste man bara sätta honom på plats och sedan äger man honom. Han gör allt du säger i stort sett. Tack min ängel för att du passade honom. Det finns ett pris du ska få för det.

Nej mina vänner. Ska lägga mig. Imorgon blir det en ganska upptagen dag.!

God Natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0