Söndag 20:e februari

Hello everybody!

Fan, ursäkta att jag börjar med att svära. Fick precis ett MMS av Gisela från Barcelona.



Vet ni vart detta är ifrån????!! Det är på Arenan Camp Nou. Barcelona ska spela där alldeles strax mot Athletic Bilbao. Om jag är avundsjuk?! SKÄMTAR NI!!! Jag har velat åka dit enda sedan 2004. Jag är rikigt avis. MEN jag måste faktiskt få tacka Gisela för att hon skickade bilden och tänkte på mig denna stund. Jag kanske är här, men hon tog med sig en del av mig så att jag också får vara med och det var detta foto. Gracias hermanita linda, saknar dig också kompis!

Hmm, jag hoppas hon tar massa bilder och hon har jätteskoj där nere. Tusan alltså! Jag kan inte hjälpa det, men jag är riktigt avundsjuk. Jag skulle helst vilja se matchen El Clasicó. Det är ett MÅSTE för mig innan jag dör.!

Hur som helst, min helg har varit toppen. Är riktigt nöjd. Gårdagen var härlig. På kvällen blev det myskväll med tjejerna. Satt och kikade Melodifestivalen och busade med Noelia. Hon är ju riktigt duktig på att spela. Förtjänar en egen Oscarstaty för hennes lilla show igår. Hahaha, stört skön. Skrattade som bara den gjorde vi. Den sötaste ungen. När de andra hade gått så kollade jag och Ida på en rysare. PULSE, ska tvinga Caroline att se den. Hahaha, den var lite kuslig faktiskt.



Fast jag såg denna film fick jag inga läskiga drömmar och jag sov hur gott som helst. Det var faktiskt väldigt skönt. Imorse kom Ida in (i rummet som jag sov i, deras gästrum) säkert 20 gånger för att ställa en ny fråga efter fråga och sedan så hämtade hon grejer, men jag sov bara vidare hela tiden. Nu är iallafall Ida sjuk och jag kommer förmodligen bli det i veckan, men jag blev varnad. Under morgonen så spelade vi lite Mario Wii. Skojsigt.

Nej, nu ska jag lägga upp Veckans låt och därefter ta det lilla lugna.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0